Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

Planeta X-Nibiru, 2012 şi Cercurile din Lanuri

Mesajul 1: Vine Nibiruuu...! [a se citi în şoaptă, pe întuneric, cu voce conspirativă...]

Un nene a făcut două filmuleţe despre nişte Cercuri din Lanuri. Ei, în hilmuleţele astea, omul nostru zice cum că desenul respectiv, apărut la 15 iulie 2008, ar hi reprezentatea aşezării planetelor din sistemul solar la 13 decembrie 2012. Şi că undeva acolo în lan pe lângă Jupiter se vede aşa ca o bavură - ei bine, aia ar fi Nibiru/Eris/Planeta X . Dacă m-ar întreba cineva pe mine dar nu mă întreabă, i-aş spune că nu cred că poza ar fi din viitor, ci din trecut. Dacă înţelegeţi engleza vorbită cu accent ca în filmele de război cu scoţieni şi uelşi, vizionare plăcută!

Extraterestrul cu pricina s-a dus până acasă să-şi ascută vârful la laser şi o săptămână mai târziu iar a venit şi a modificat desenul iniţial: a lărgit Soarele (care a înghiţit planetele Venus şi Mercur), a mai pus o planetă mare în afara sistemului (care clar se depărtează sau se apropie) şi a adăugat nişte simboluri mayaşe: Luna Nouă, un spermatozoid, o galaxie and stuff... Din desenul ăsta al doilea n-am înţeles mare lucru... Dar deoarece extraterestrul s-a întors să mai deseneze pot să presupun că ce a vrut el să ne zică e că Nibiru vine, intră în sistem, cauzează nişte explozii solare după care se scutură de scrum şi pleacă, iar noi facem o lume nouă cu ajutorul unor spermatozoizi galactici... Chiar, asta e o ipoteză nouă... Sau poate a fost. Anyways, mie mi-a plăcut muzica reghe de la final. Mesajul 2: CÂND PORUMBUL SE CULCĂ ÎN CERC ÎNSEAMNĂ CĂ PĂMÂNTUL VREA MUZICĂ! hei Precis în lanurile de mai sus îşi are vizuina vreun extraterestru, că anul următor în 2009 un tânăr de artă spontană intitulat LOTUSOCEAN face alt film. Despre o roată mare formată din mai multe cercuri. Impresionat până în fundul sufletului de vedenie ce şi-a zis el în barbă... ia să lansez un hit de să cadă comunitatea virtuală pe spatele ei virtual. Zis şi făcut: face omul o teleşclopedie mică în care zice cu voce gravă că desenul cu pricina reprezintă propagarea sunetului din difuzoare, apoi ne arată o poză cu rudele lui din sec. 20 cum ascultă radio conspirativ în colibă (să vedem clar ca ţuica cum merge sunetul din bobină prin aer), după care filmul ia o turnură neaşteptată: Lotusocean apare brusc cu o chitară pe un câmp verde cu galben. Şi se aşterne băietul nost' pe cântat... şi cântă, şi cântă... cu aşa un patos... se vede cum porumbul din spatele lui trăia şi el momenul. El îi zicea la electrică, fata lui făcea tap-tap într-un timpan şi altul îi filma drept în faţă. Ei, dar ca să înţelegem aşa cum trebuie metafora, ni se explică mesajul cercului din lan: anul ăsta Pământul vrea muzică nene! Să fie muzică deci: Răvăşitor... Şi ce nume mistic... Lotus (ce frumos!) şi Ocean (tot ce frumos!)... Doar că Lotusul creşte prin delte, lacuri mâloase sau mlaştini. Cred că atunci când şi-a ales numele de scenă a omis litera C. Are viitor omul, se vede pe el cu ochiul liber! Şi dacă în 2009 ogorul cere muzică, păi atunci să curgă deci cu LOTUS-COCEAN pe Billboard şi cu Guţă în Manelonia! hei

Acuma ce tot comentez şi eu, poate chiar vom fi salvaţi de muzică. Dacă se duce Guţă pe orbită şi cântă fără oprire sigur nu se mai apropie Nibiru şi scăpăm.

0 Comentării:

Trimiteți un comentariu

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna