Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

Distilady din Profil

El Cherchelon presents: LADY ELISA DISTILUNA OF MANELONIA - his daily fine spirit selection of noble prune origin, nestled at the foot of The Carpathians Fat Lip Twist.

Lady Distiluna of ManeloniaHer Distiladyship, of majestic qualities...

...dar mai bine să lăsăm apariţiile izolate în presa locală să vorbească de la sine. O să redau prin copy-paste un interviu relevant cu Lady Distiluna publicat recent în cunoscuta revistă de specialitate Dor Năpraznic:

***

Rep: Bună ziua doamnă Distilady, cititorii noştri nu sunt deloc interesaţi de activitatea dumneavoastră dar eu totuşi sunt aici la iniţiativa mea ca să vă iau un interviu. Sunt nerăbdător să terminăm, aşa că vă voi adresa chiar acum prima întrebare: Dincolo de aparenţe, cine este omul din spatele Doamnei Lady Elisa Fabiola Distiluna de Manelonia, pe scurt Distilady?
Nu am nici un om în spate, cade umbra de la Alambic pe perete.

Rep:  Văd aici în prezentarea dumneavoastră că vă pricepeţi la multe: la snorkel, la poezie, la tâmplărie, la medicină, la maşini-unelte, la marketing, la animale mici, la dizain, la şah, la ceacre, la spionaj, la decupaje, la internet.... impresionant. Văd că practicaţi chiar şi Arte Marţiale, un subiect care cred că pe cititorii ocazionali Dor Năpraznic ar putea să-i intereseze. Ce tip aţi studiat?
Nu... aţi citit greşit, este vorba de Arte Marţiane: pictură marţiană, sculptură marţiană, muzică marţiană, şamd… Mă pricep la toate artele marţiane, seamănă mult cu artele pământene, cu mici diferenţe. De exemplu în portretele marţiane se foloseşte exact aceeaşi tehnică pe care o ştim, numai că subiecţii pozează cu ochii bulbucaţi. În cazul picturilor nud, toate elementele sunt la locul lor aşa cum ni le imaginăm acum că vorbim despre asta, doar că ochii sunt bulbucaţi. Mai sunt şi persoane care cer să fie pictate cu trei degete, şase testicule sau în postura aşezat chircit pe vine dar asta se întâmplă rar, majoritatea vor să stea în picioare lângă o farfurie zburătoare cu lumini xenon sau lângă un crater. În sculptură, la fel, ochii sunt bulbucaţi indiferent de context. Dacă e o statuie ecvestră, atunci calul este mic, acoperit de solzi, are 3 picioare şi ochii ieşiti un pic din orbite. Am compus şi multă muzică marţiană, empetreiuri în general. Sună aşa “uiiiu... uiii...uiiiau...” E foarte relaxantă, chiar hipnotică aş zice. Induce în creierul omului stresat un tip de unde cerebrale nedescoperit încă, eu le-am numit unde Feta. După numai câteva secunde de ascultat muzica mea simţi cum îţi ies ochii treptat afară din cap, apoi vezi cum ţi se lărgeşte foarte mult câmpul vizual, apoi începi să bombăni cuvinte fără noimă – folosesc muzica asta în special când pictez portrete şi subiectul nu-şi poate bulbuca ochii singur. Doriţi să încercaţi o experienţă nouă şi să ascultaţi acum un pic, de probă?


Rep: Nu mulţumesc, aş prefera să trecem la următoarea întrebare: De ce Distillery Channel? Vă plac tăriile, băuturile spirtoase?
Nu au legătură una cu alta, este o mentaforă. Noi aici distilăm informaţia. Avem contrat cu Edenul. Culegem poame din copacul cunoaşterii binelui şi a răului, le băgăm în spate la alambic şi fabricăm ţuica cunoaşterii, care are efect exact invers faţă de poama în starea ei paradisiacă. Consumatorul, în loc să se lumineze la cap ca Adam şi pe urmă să-i meargă tot mai rău, o ia mai tare pe arătură, îşi pierde treptat raţionamentul şi e primit înapoi în Paradis. Astfel Edenul îşi reface stocul de electori tabula-rasa iar noi avem activitate. Un păhărel dăn ţuica asta pe stomacul gol îţi dă nişte halucinaţii şi nişte dureri de cap teribile, dar avem disclaimăr şi oferim asigurare de viaţă de apoi.

Rep: Aveţi pe Distillery Channel o rubrică specială dedicată misterelor. Sunteţi pasionată de enigme?
Da, mă bucur de fiecare dată când aflu de chestii pe care n-am de unde să le ştiu.

Rep: Care este cel mai mare hobby al dumneavoastră în timpul liber?
Sunt cinefilă. Stau pe prispă şi filez cine vine şi cine pleacă.

Rep: Care este visul dumneavoastră cel mai mare?
În afară că-mi doresc o viaţă mai bună pentru balene? World Peace. Asta vreau, să fie pace, înţelegere, cumsecădenie...
Şi mai am un vis de suflet: să se facă din fonduri europene o chiflă mare.. foarte mare, huge... aşa de mare încât să ajungă la toată lumea şi să rămână şi la exratereştri un pic. Să aibă şi ei acolo ce pune în farfurie.

1 Comentării:

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna