Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

El Cherchelon din Profil

Hola! Soy SEÑOR ALONZO DISTILEIRO GINGEMBRE DE LOS CHERCHELONES! But you can call me "G"...

- pauză de tras aer în piept -

...l-am oprit la timp pe Cherchelon, înainte să înceapă să ne spună ce crede el, într-o spaniolă destul de aproape de înţelesul real al cuvintelor. L-am liniştit cu un pahar cu lapte şi am preluat expunera:

- intro, muzică de film documentar -

El Cherchelon nu este un om obişnuit. El nu este nici măcar un om, în sensul că el este mai mulţi oameni la un loc, fiecare cu tirbuşonul lui.... el este ceva de genul Jonhn Malkovich - filmul actorului cu acelaşi nume.

În interiorul lui Cherchelon se află o mulţime de Chercheloni mai mici, peste 1000, de fapt câţi oameni pe Pământ, tot atâţia mici Chercheloni şi înăuntrul lui Cherchelon... şi fiecare vrea mereu altceva! Micii Chercheloni se ceartă între ei mereu... Care strigă mai tare câştigă  - aceasta înseamnă că are voie să se dea drept Cherchelon pe moment.

Aşa cum înăuntrul lui Cherchelon se găseşte câte puţin din fiecare om, tot aşa şi în telecititorii lui se găseşte în fiecare clipă câte un mic Cherchelon - mereu curios, puţin cârcotaş, sensibil la mediu, impresionabil, empatic, gata să cerceteze, să afle, să dezbată şi să scrie ce-a găsit el pe un blog/aifon/document Word/chitanţă cu date importante pe verso şi mai târziu să uite unde a pus mărturia.

Alte nume atribuite sau însuşite sub care a fost depistat: Señor Gingembre, Eduardo, Don Lalo, Don Uaio, Edi-Edi, Cănuţă Om Sucit, Joven, ExcusemeSir.

El Cherchelon cel de acum are doar 33 de ani. Deşi pare că nu-i acasă cu gândul, în realitate nu e. Preferă să nu-şi dezvăluie chiar toată identitatea, deoarece ştie prea multe şi ar putea fi răpit din cauza asta.

0 Comentării:

Trimiteți un comentariu

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna