Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

Raelienii visează la un Ufodrom de luxe pentru Elohimi

Ştiai că noi suntem făcuţi de Elohimi, adică de nişte extratereştri de ştiinţă care în weekend fac turism intergalactic? Ei au şi un şef, se numeşte Yahweh Elohim, ce coincidenţă fericită.

Rael.org este o barcă plină de speranţă din marea internetului populată de un Claude Vorilhon: RAEL - altă coincidenţă fericită de nume. Un francez "spiritual, senzual şi plin de ştiinţă" - după cum ne zice chiar el himself. Ciudat e că ştiinţa de care e plin nu l-a învăţat că Elohim este un plural, înseamnă "Zei". După ce a fost chemat la şedinţă fix în craterul un vulcan chiar de către domnul Zei (Yahveh), el a adunat de prin lume o groază de adepţi aduşi cu pluta promiţându-le viaţă veşnică prin clonare.

Plutaş fruntaş la noi în sat este TOMIŢĂ MARINESCU, botezat cu apă plată TOMIRAEL. După ce a aflat că dacă trece la raelieni trupul său poate fi clonat iar spiritul mutat în noua reşedinţă, el a intrat în vrie şi a cerut guvernului nost' o palmă lată de pământ pe care să facă un fel de Ufodrom sau Farfuriodrom pentru prietenii lui extratereştri pe care nu i-a văzut niciodată dar care deja sunt pe drum încoace şi aterizează pe ceas în 2035. Fiindcă elohimii nu vor să aterizeze oricum, pe casa vreunui oltean aşa, ci cu pompă. Vor să se simtă doriţi, iar semnul pentru dorinţa noastră este un ditai Ufodromul plasat la iarbă verde, cu piscină, bar de negri... Să-nţelegem că le place să se scalde. Ar merge şi o manea cosmică la un grătar cu mici în vid, întorşi cu racleta de o duduie cu ţâţe mari (prevăzute în codul genetic).

ProTVu' a remarcat mişcarea raeliană şi l-a filmat pe Tomiţă în plină acţiune, adică în timp ce se uita în sus după Elohimi:

Ca să înţelegem în clar ce ne dau nouă Elohimii dacă-i primim la noi în bătătură: Adecă dacă până-n 2035 mă fac raeliancă, po să biau, să mă ospătez, să fac riduri, lii, lii, măi-măi, că dup-aia pot să-mi zmulg o celulă, s-o bag la reactor şi pe partea cealaltă să iasă un nou "Eu" de 18 ani. Dar tre să fiu atentă să-mi transfer şi memoria, altfel o să iasă un "Eu" cam tăntălău aşa. Totul sună logic şi tehnic, seamănă cu multe filme. De fapt după atâta literatură SF teoria pare atât de viabilă încât racolează o samă de mistici pătrunşi de ufologie şi altă samă de de gospodine care visează la un rol important pe planetă... Dacă promisiunea lui Vorilhon chiar s-ar întâmpla... îţi dai seama cum ar fi ca toţi derilanţii ăştia să mai trăiască încă odată pe Pământ? Dar pe mine de fapt nu mă deranjează câtuşi de puţin mişcările astea de sectă paşnică, chiar sunt mulţumită că există aşa oameni, că am de ce mă amuza sometimes. Câtă vreme nu se înmulţesc necontrolat şi nu ajung să-i împingă pe cei din jur prin politici agresive, they're fine. Multă sănătate. Aşa... aflăm că pe Scoarţa Pâmântului sunt nu mai puţin de 40.000 de raelieni cu steaua lui David agăţată de gât. Păi dacă fiecare ar marca câte 10 Euro, s-ar strânge de-un lot la Pipera, nu? De ce atunci vor ogorul moca de la guvern? ...scuze, m-am dus pe saitul lor să mă mai documentez. Fiţ atenţ aicea: "Aceasta ambasada va deveni cel de-al Treilea Templu, dupa cum este prevestit in scripturile stravechi. In functie de specificatiile indicate de Elohimi, ea trebuie construita intr-o locatie neutra careia i-au fost garantate DREPTURI DE EXTRATERITORIALITATE si SPATIU AERIAN NEUTRU. Asigurarea unei asemenea ambasade si obtinerea garantiilor necesare pentru drepturile ocupantilor ei vor dovedi faptul ca umanitatea este pregatita pentru o intalnire oficiala cu creatorii ei." (citat Rael.org) După poză deducem că Monsieur Rael n-ar vrea să-şi facă ufordromul pe vreun coclaur plin de mărăcini, fie el şi neutru:

(sursa: ro.rael.org) "Miscarea Raeliana a cerut recent unui numar de tari sa ia in considerare gazduirea proiectului ambasadei, si cateva au aratat interes in a aloca spatiu pentru o asemenea tentativa. Discutii preliminare sunt deja in desfasurare! Dupa cum este aratat in documentul prezentat diferitelor guverne abordate, Ambasada Creatorilor Nostri din Spatiu va aduce beneficii financiare substantiale tarii care o va gazdui. NOROCOASA NATIUNE se va bucura de asemenea de PROTECTIA SPECIALA A ELOHIMILOR, si va deveni centrul spiritual si stiintific al planetei pentru MILENIILE care urmeaza." (alt citat Rael.org)

Protecţie specială a Elohimior faţă de CE? Discuţii preliminare cu care ţări?!? Vreau să ştiu şi eu, să şterg ţara de pe lista de emigrat. Un loc plin de Raelieni entuziaşţi care aşteaptă 2035 cu ochii aţintiţi spre boltă şi de moşi cu bani care vor să-şi bage celula la clonator...

Reacciones:

0 Comentării:

Trimiteți un comentariu

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna