Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

Intră pe Mess direct cu Messia! Horaţiu Mihail a tras de 666 de ori de fiară şi s-a eliberat

Horatiu MihailNu mai e mult şi Messia împlineşte 40 de ani, pe 24 Iulie 2009 A.D.! Chef biblic, yiihaaa! Unde oare o da de băut vin cu gust de apă?

E prezent peste tot: pe Neogen, pe Hi5, pe Facebook, pe la DDTV, CosmosTV, EsoTV (aici e expert în destin, are hotline), pe Dump.ro (aici are clipuri care să te pătrundă), pe la ziare, reviste... imaginea din dreapta de exp e de pe codrosu.ro. Are şi două saituri, în primul apare sub numele de HORUSRA, apoi s-a gândit că parcă ar fi mai profetabil să se cheme Mesia: s-a numit MESSIA cu doi de s, fiindcă Mesia.ro era luat.

Înainte de revelaţie, în perioada în care-şi căuta identitatea, îl chema Horaţiu Mihail şi era un simplu paranormal de ocazie, adică un tip care nu era invitat la nici o petrecere în şcoală, aşa că s-a făcut Maestru Reiki şi Preot Melkizedek. După o vreme, ai lui i-au zis: Horică mamă, hai fă-ţi şi tu un viitor, nu ne mai bâzâi toată ziua la ceacră cu simboale! Şi el s-a pus pe treabă. Şi-a zis "Nimic nu-i mai profetabil decât să fii profet!" Şi fiindcă era single l-a ales pe Isus, era logic.

Iauite neşte paragrafe din Autobiografia lui Mess-ia (un screen-shot din saitul de culoare mov al mântuirii Messia.ro, din care am scos movul ca să poată fi citit fără filtru de protecţie):
Horatiu Mihail screenshot
No-comment...

Întocmai cum Isus a fugit în tinereţea lui prin deşert după iepuri, tot aşa şi Horică a fost prin toate cursurile de valoare din lumea spirituală românească: Reki, Merkabah, Arte Marţiale, Culturism Ascetic, Qi-Gong, Meditaţie Tibetană... Exact ca Isus are o căciulă de diplome şi un corp bine lucrat - asta desigur, după ce a renunţat la foamea ascezei şi a înghiţit nişte proteine pranice.

După ce a fost el "pă la yoga şi pă la sală" de şi-a formatat trupul după chipul şi asemănarea lui Van Damme, şi-a zis că e gata de-acuma să lumineze calea fraierilor care se uită la DDTV ca la biblie. Zice că cei 12 apostoli şi Maria Magdalena sunt şi ei încarnaţi în România. Până la noi ordine ei bântuie prin malluri. Mai zice că poate să schimbe gustul apei. Din Borsec în Biborţeni. Însă nu vrea s-o facă, că nu ăsta-i jobul lui acuma pe Pământ. Are şi un forum, unde-şi arată "adevărata faţă", e webmaster şi are rank de 5 Săbii.
forum horatiu mihail
Se citează el pe el... din Biblie, how cool is that! Mă citez şi eu pe Mine de aici din blogul Meu şi-Mi zic, tot Mie: Apără şi Fereşte! +++ (trei cruci, amin)

Când intri pe saitul lui mov ţipător ar trebui să auzi o voce ca de tunet care să zică: "I am your WebMasterrrr!"... Şi de fiecare dată când intră Horică să mai schimbe una-alta să apară Apostolii animaţi în Flash şi să zică umili: "Yes Master, we apply Changes!"

Acuma luaţi un dumicat de Cheeseburger sfinţit, o cola din Cana cu gust de vin, pregătiţi-vă degetele pentru cruce (că nu durează mult) şi degustaţi această pauză publicitară în care Messia ne zice c-a "ajuns":

- na că s-a şters autoreclama asta penibilă, nu-ş ce că toate linkurile care duc către clipuri cu Messia care le pun aici după o vreme dispar -

Cine nu s-a săturat şi mai are cola în Cana, un clip mai nou:

- na că s-a şters şi ăsta, căutaţi şi voi pe Google, să vă cruciţi -

Aşaaa... După această pauză, cu interesul amorţit, am mai săpat încă odată pe net după Mesia, am dat pe 9AM de o istorisire despre el, scrisă pe vremea când Horaţiu era dealer de secrete spirituale şi era doar încarnarea lui Ra, nu adevărratul Messia. Cine are ochi de citit să citească. Cine nu, nu pierde nimic.

Trăgând de concluzie să vină mai repede (că-mi lăcrimează ochii de la atâta lumină şi cunoaştere), nu pot decât să presupun că pe Hi5, Noi2 şi Facebook o caută neobosit pe Magdalena să meargă împreună la sală să tragă de Fiară.

Reacciones:

35 Comentării:

 1. L-am cunoscut personal pe acest individ mai demult si sunt in continuare fascinata cu cata tarie sustine aceleasi lucruri de 6 ani (cel putin... de cand l-am cunoscut). Nu stiu ce probleme psihice are, dar mereu ma intreb - el chiar crede ce zice, sau are o memorie fotografica? Ca mereu spune exact aceleasi lucruri si nu-l scoti din acele placi... Sa nu mai zic ca se da la tot ce misca... Mai ales cand e vba de tinere...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu crede ce zice, se vede din gesturile lui. E un job pentru el ce face, are memorie bună cum bine ai remarcat şi se ţine de un filon care prinde la looseri.

  RăspundețiȘtergere
 3. o sa`l rezolv pe nenorocitul asta ! il starpesc si pe el, si pe secta lui infecta ! mi`a murit varul din cauza lui ! i`a spalat creierul si daca nu face nimeni nimic, vor mai muri si alte persoane.

  RăspundețiȘtergere
 4. il cunosc pe individ. Este un escroc sentimental si un sarlatan de prima clasa. Minte fara sa clipeasca si este un curvar notoriu. Se ascunde sub fata de mistic si exploateaza cu nesimtire tot ce se poate. Bivolaru a fost baiat de mingii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Este cea mai nenorocita persoana de care am auzit vreodata. Nu il cunosc personal, dar stiu cum si-a tratat familia cu nerusinare in nenumarate randuri. Este o fiinta jalnica, demna de dispret si ar trebui tratata cu atare. Un manipulator, un escroc si un individ lipsit de scrupule.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu il stiu din auzite si il mai stiu de la niste rude carora le-a spalat creierul, mai ales femeii.Asta cotizeaza pentru orice cacat de curs pe care il face idiotul asta, din asta traieste,ia bani pentru aiurerile de cursuri, sau pentru taberele de cacat pe care le organizeaza.Dar unde mai pui ca astia lucreaza in familie, masa vorbeste cu mortii pentru 50 de roni, sorsa este si ea in afacere.
  Prosti sunt cei care se duc si casca gura la el si la neamul lui.
  HOTILOR!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Bunele voastre intentii sint evidente si ele vizeaza, desigur, ilustrarea inteligentei propriului vostru ego. Pentru obtinerea unei satisfactii superioare insa nu e suficient sa fii bineintentionat ci trebuie si sa ai o tehnica potrivita. Tocmai de aceea, pentru fapturi lipsite de experienta ca voi, am un mesaj: indiferent cat de tare va incordati fundul pentru a exprima o idee, e bine sa exersati (in primii ani doar 5 minute pe zi, ca sa nu obositi) sa utilizati si capul. Totusi, inainte de efectuarea acestei proceduri care, nu va speriati, nu e chiar atit de dureroasa, trebuie sa alegeti directia in care vreti sa va utilizati inteligenta. De pilda ar fi bine sa va decideti daca vreti sa va comportati cu onoare sau vreti sa fiti niste indivizi care birfesc si anonim si pe la spate si nedocumentat si cu capul in punga.Acum, daca ati scos capul din punga, primiti urarile mele de bine. Daca nu l-ati scos, va urez deasemenea numai bine, conform proverbului "prost sa fii, noroc sa ai", cu alte cuvinte imi exprim speranta sa aveti noroc sa fie punga gaurita, sa puteti respira. Ioana

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cuvinte prea mari pentru un mesaj atât de... mic
   Keep up the good work Ioana!

   Ștergere
  2. Corect Ioana. El e posibil sa aiba "probleme" sau nu, dar voi, sa vorbiti dupa ce ati exersat, nu doar ati auzit sau cel mult ati fost o ora la un curs. Daca meseria (tehnica,etc) ar putea fi invatata doar privind, atunci toti cainii ar fi macelari. Mariana

   Ștergere
 8. Adrian Stoica

  Acest om are o misiune pe care multi si-ar dori-o . Poate ca este si meritul sau ca tocmai lui i-a fost incredintata. Daca din cursurile sale, nu toata suflarea este multumita, atunci cartea care la consacrat,este dovada spiritului sub care a foet scrisa.
  Este mult? ... este putin ? Oricum este mai usor a arunca cu piatra , decat sa-ti intrebi propria-ti constiinta . Cat priveste familia lui Horatiu..... Lasati-o in pace! nu santeti in masura sa judecati cu ceea ce nu aveti . Nu aveti cunoastere, si ce este cel mai rau nici bun simt. Dar tragic este ca nici macar nu existati .

  tanar si batran in acelas timp .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ... spuse în acelasţi timp tânarul şi bătrânul A. Stoica, care şi-ar fi dorit şi el să aibă misiunea pe care mulţi şi-ar dori-o dar n-a fost să fie. "Messia" has been claimed. We have a few "Elvis" left. Anyone?
   Dragă A. Stoica, am o neclaritudine, o tulbureală casă zic aşa: ce-o fi atât de tragic la non-faptul că nu existăm? Chestia asta m-a dat peste cap.

   Ștergere
 9. Draga Adrian, eu cred ca si cei care improasca cu mizerii se simt foarte multumiti, unii din perversitate, altii pentru ca au simtit brusc, poate chiar prima oara in viata lor, cum crestinismul li se urca pina in gusa si din acel preaplin ei au impartasit si altora, mai prosti, care abia asteptau sa li se spuna cum sta treaba, ca sa nu moara dezinformati.
  In ceea ce priveste parerea ta ca multi si-ar dori aceasta misiune , eu cred ca e un adevarat cosmar sa descoperi ca esti Iisus si, mai mult decat atit, ca mai trebuie sa le spui si altora despre asta. Adica nu vad ce placere o fi sa vezi cum, la auzul vestii reincarnarii lui lisus, unor indivizi le apare o mica spuma la gura care creste, creste, pina cand li se acopera si ochii si virful capului, li se scurge in urechi si apoi li se revarsa pe piept pina in pantofi, dupa care se face si o baltoaca, totul duhnind cica a "crestinism adevarat"! loana

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. uăă ce imaginaţie... creştină. feeling enlightened

   Ștergere
  2. Ioana am fost cu el o perioadă destul de lungă și am stat singur cu el și am vorbit singur cu el și îți spun sincer că este cel mai mare infractor pe care l-am cunoscut. Nimeni nu m-a manipulat ca el niciodată și datorită lui nimeni nu mă va mai manipula :). Iulian

   Ștergere
 10. Nu pot să nu remarc cât de "seroşi" sunt comentatorii lui Horaţiu pe-aici: foarte pro sau foarte contra. Cu cele sfinte nu-i de şagă deci! A hi vreun semn...

  RăspundețiȘtergere
 11. Am ras cu lacrimi tot ce scrie,vb frumos am participat la un workshop era gratuit,dar exact cum ziceti de unde sa dai bani cind tu ca om te poti educa sa fi mai bun sau sa te indrepti in sinea ta

  RăspundețiȘtergere
 12. A scris cineva ca ia murit fratele din cauza lui ce s-a intamplat?

  RăspundețiȘtergere
 13. Chiar ati inebunit cu totii? Nu vedeti ca va spala creierul si credeti in el ca in Dumnezeu?Cine poate sa se compare cu Isus ? Doar un smintit! .Bagati-va mintile in cap, numai cei creduli fara ocupatlii serioase pot crede asa ceva. Cei labili psihic !!!! Da corect ,sa fii mai bun, mai intelegator, sa -ti iubesti aproapele, sa postesti, sa te rogi cu credinta la Dumnezeu, sa nu urasti ,sa faci lucruri bune placute lui Dumnezeu ,asta te ajuta sa fii sanatos si impacat cu sine. O stim de mici copii de la biserica si din familie.Nu spune in cele sfinte sa nu te increzi in oameni mincinosi?Nu se spune ca vor aparea persoane care se vor da drept Dumnezeu si atunci se va vedea adevarata noastra credinta in Dumnezeu?

  RăspundețiȘtergere
 14. L-am cunoscut și eu pe diliul ăsta :D

  Pe net, mi-a trimis el niște fișiere cum că el e reincarnarea lui Ra, Buddha, Lao Tse, Mahavira

  După ce i-am spus că e diliu, mi-a zis că sunt posedat și că ar trebui să mă duc la un preot să mă exorcizeze

  La un moment dat, pe urmă, nu știu cum am dat de pagina lui messia.ro și am văzut ce și-a scris în carte. Am zis că mor de râs!
  Îl citez din carte: "Binecuvântat este cel care nu se va sminti întru Mine!"

  RăspundețiȘtergere
 15. Bună. Am fost și eu cu acest tip Horațiu Mihail și pentru un timp am căzut în capcana lui, eram în căutări de niște răspunsuri, care pe atunci păreau să fie cele bune. Spunea că e reîncarnarea lui Iisus, care e cea mai mare minciună (v-a plăti foarte mult doar pentru minciuna asta). Deși e un bun mincinos și manipulator, mai are scăpări (dar dacă ești infatuat cu el, cum am fost eu, nu le vezi) și după ce stai o perioadă doar cu el, îl vezi doar pe el în mediul lui atunci îți dai seama că nu este ce zice că este. Este un înfometat după bani și asta face în timpul lui (în care cică meditează, se conectează cu Dumnezeu), fuge după bani. M-a învățat multe (pentru că mare parte din ce vorbește este bazat pe adevăr), dar calea lui nu este una care o să vă ducă în lumină sau spre iubire sau spre Conștiința Divină. 2 chestii foarte importante ce mi-au rămas de la experiența cu Horațiu: ”Cel mai mare dușman al tău te va învăța cele mai importante lecții” și ”nu mai căutați răspunsurile la întrebările existențiale în exterior, ci în interior” (prin meditație).

  RăspundețiȘtergere
 16. Oameni buni! Nu are cum sa fie Mesia, pentru ca e gay! :)

  RăspundețiȘtergere
 17. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

  Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel Promis Lumii de către HRISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI, o Fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii Sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îî va târî la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice , mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar Cuvântul Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din Dumnezeu doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe …Românii se vor înspăimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce-aţi făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie au înlocuit pe HRISTOS cu zeii.

  https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

  RăspundețiȘtergere
 18. "Astfel, slujitorii lui Lucifer Îl vor combate pe TRIMISUL Lui DUMNEZEU, exact așa cum au făcut cândva cu FIUL Lui DUMNEZEU!!!"

  https://mesajul-graalului.org/antichristul-103/

  RăspundețiȘtergere
 19. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
  În genunchi băi(măi) 7,3 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa LUI ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

  https://www.facebook.com/notes/alkitab/messages-from-the-father-and-jesus-concerning-barack-hussein-obama-barack-hussei/259889117394819/

  RăspundețiȘtergere
 20. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a lui IISUS CHRISTOS când s-a reîntors în Opal. Nimeni şi nimic nu-l putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul Opal a amuţit. PĂRINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit al TATĂLUI. După un îndelung timp, PĂRINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat cuvântul Însuşi PĂRINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot Opalul a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. Opalul întreg a blestemat pe Lucifer şi i-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: - Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi : - ...Opalul avea nevoie de timp să se pregătească şi s-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, Opalul este pregătit de intervenţie şi curând... foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A LUI IISUS CHRISTOS. Trebuie să ştiţi că IISUS CHRISTOS este deja pe pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu Opalul. Nimeni însă nu-L va cunoaşte... înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact : - Dar tu îl ştii? Densi :- Da! Teofilact :- Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi :- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că este, studiază şi creează pe pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu Discul Său Integral şi în curând se va dezlănţui... dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”...!

  http://www.trezireainteligentei.ro/wp-content/uploads/2017/03/LIGURDA-.pdf

  RăspundețiȘtergere
 21. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
  În genunchi băi(măi) 7,3 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa LUI ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=0cr5OvEY7Bk&feature=youtu.be

  RăspundețiȘtergere
 22. IO ZAMOLXIS – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI(SANANDA)
  „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

  http://remerra.blogspot.ro/2013/08/ujp-2016-2100-programul-de-evolutie-si.html

  RăspundețiȘtergere
 23. "La DOAMNA IUBIRE sau la DOAMNA DRAGOSTE se ajunge dupa ce treci intâi pe la DOMNUL ADEVĂR." IO FIUL OMULUI
  Colton Burpo: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe IISUS CHRISTOS în inimă!”

  http://spirituletern.blogspot.ro/2016/11/marturisirile-unui-copil-care-sustine.html

  RăspundețiȘtergere
 24. VORTEXUL din ROMÂNIA(DÁCIA) VORTEXUL din ROMÂNIA(DÁCIA) şi BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI(GEEI): 07 - August - 2009
  CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Văd cum se formează un Imens VORTEX în care ROMÂNIA(D'ACIA) arată ca o Imensă INIMĂ si TER-RA ca o Imensă SFERĂ; Ambele fiind incluse într-un Gigantic VORTEX!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

  RăspundețiȘtergere
 25. COMUNICĂRI DIVINO-CELESTE DE LA CREATORUL SUPREM AL PĂCII, IUBIRII ȘI ADEVĂRULUI INFINIT AL COSMOSULUI

  10.10.2010(10-Octombrie-2010)
  “Mă aflu în Univers, legată direct printr-un canal de lumină de CREATOR. Planeta Pământ se află sub mine de mărimea unei mingiuțe de cauciuc. Sahasrara din momentul acesta este permanent deschisă. Sunt un canal, flux de energie/lumină albă direct de la CREATORUL Suprem al Cosmosului. Sunt puternic ancorată direct în EL. Îmi arde capul foarte tare și îmi e foarte frig, tremur. Energie infinită curge și se revarsă prin mine, în tot Universul. Încerc să o direcționez către planeta Pământ.
  CREATORUL Suprem:
  Din acest moment corpul tau s-a modificat total. S-a autovindecat complet. Din acest moment nevoia ta pentru hrană fizică a dispărut. A fost nevoie să mănânci mai mult în ultimele două zile pentru a fi capabilă să ancorezi energia imensă care a fost integrată în momentul acesta în tine. Ai rezistat perfect. Pentru aceasta te-ai pregătit împreună cu Marius-Adrian și ai activat total energia Kundalini. Eu, CREATORUL Suprem Mă manifest total prin tine începând de astăzi: 10-10-2010. Te hrănești cu 100% prana, puterea ta energetică este de 100% începând de acum. Ți-a mai fost activată o spirală de ADN. Corpul tău se transformă acum pentru Misiunea pe care o ai de realizat. Orice problemă a corpului fizic a dispărut acum. Corpul tău funcționează perfect și optim. Tu și Marius-Adrian sunteti direct, primii descendenți din Mine, Marele CREATOR, voi sunteți Dumnezei Creatori, ați creat acest Univers.
  Din ce în ce mai multă energie foarte puternică trece prin mine, țâșnind în toate părțile acestui Univers. Am îmbrăcat Pământul în ea, toți oamenii, dar ei sunt adormiți, nu sunt constienți. O trimit apoi ființelor din interiorul Pământului, din Shambala și Agartha. Ființele sunt luminoase și bucuroase de darul primit, îmi fac cu mâna. Acum că sau încărcat le rog și pe ele să mă ajute. E nevoie de ajutorul tuturor.
  Energia care trece acum prin mine este mult prea puternică, o eman cu tot corpul meu astral. Este prea mult, daca mai stau puțin în energia aceasta simt că o să mă dezintegrez în mii de particule de lumină. Marius-Adrian, jumătatea Spiritului meu, am nevoie de tine acum. Vino acum! Marius-Adrian apare în fața mea, ne îmbrățișăm astral în Infinită Iubire Divină. Energia este foarte puternică dar se împarte la 2(doi) acum. Noi stăm în mijlocul Universului, deasupra Pământului mic, conectați prin fluxuri de lumină de CREATOR. Trimitem energie în tot Universul împreună cu ființele din interiorul Pământului. Ni se alătură Maeștrii Ascensionați în număr de 12(doisprezece) în jurul nostru ... în spatele nostru, mai mici ca dimensiune(Lord Metatron, Lord Kuthumi, Maha Chohan, Tobias, Sanat-Kumara, Kwan Yin, Adamus Saint-Germain, Portia, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Uriel...). Toți sunt legați prin canale directe de CREATORUL Suprem. Trimitem lumină/energie împreună. Deschidem calea Ascensiunii pentru Planeta Pământ, înlăturăm barierele pământești, deschidem drumul Pământului către Înălțare. Pământul se ridică puțin mai sus. Încărcăm cu energie apoi toate celelalte planete din Univers, iar odată încărcate ființele de pe planetă ajută la randul lor trimiterea energiei CREATORULUI în întregul Univers, până când Universul explodează de energie. Ieșim împreună în Cosmos. Sunt 12(doisprezece) Universuri în jurul nostru și al CREATORULUI. Le încărcăm pe toate cu energie până când simțim că tot Cosmosul vibrează de energie, suntem epuizați.
  Corpul tău este acum total transformat. Doar numele ți-a mai rămas de Alina Vulpescu, dar tu ești Creator Dumnezeu. Tu ești Eu, Marele CREATOR, tu ești Omologul Meu pe Pământ, Mă manifest direct prin tine.

  http://www.almeea.ro/a-fost-vreodata-casatorit-iisus-hristos-cu-maria-magdalena/

  RăspundețiȘtergere
 26. 11.10.2010(11-Octombrie-2010)
  Iisus Christos-Sananda și Maria Magdalena-Nada sunt doar două aspecte ale Spiritelor voastre imense. Acum în Noua Eră nu ar trebui să folosiți aceleași nume ca acum 2.000 de ani. Ar crea confuzie. Oamenii trebuie să știe că acestea au fost aspecte ale Spiritelor voastre. Nu este cosmic corect să spuneți: Eu sunt Iisus Christos sau Maria Magdalena, pentru că sunteți cu mult mai mult. De ce să vă limitați singuri? E ca și cum ai spune: Bună, eu sunt Christofor Columb, sau eu sunt Cleopatra! E ca si cum îți afirmi doar o identitate din cele 8, 17 sau 33 pe care le ai. Iisus Christos în momentul acela avea 17 Aspecte, dar nu și-a spus pe nici un alt nume anterior, intitulându-se doar Iisus, numele Lui din acea întrupare, pentru ca numele Lui să devină apoi sfânt, sacru, mantra.
  Aspectul vostru actual este Marius-Adrian Crețu, respectiv Alina Vulpescu. Acesta este ultimul vostru aspect al Spiritului vostru și cel mai important. Mai aveți aspecte din trecut de integrat dar acesta este al-33-lea și ultimul pentru că nu vă veți mai încarna pe Planeta Pământ. Veți sta undeva în Cosmos la Masa Meselor ca și Creatori ce sunteți. Nu vi se va spune așa pe numele pământene timp de 2.000 de ani pentru că la un moment dat vi se va spune pe un nume Divino-Celest mult mai simplu, sau chiar doar un sunet caracteristic.
  Voi sunteți Marele Spirit al Cosmosului, Sfântul Graal. Acest aspect trebuie valorificat și potențializat așa cum ați făcut și cu celelalte din încarnările trecute(ora 23:33). Acesta este numele vostru de Maestrul Maeștrilor; Până la urmă aceasta e cea mai importantă dintre toate viețile pe care le-ați avut în toată existența voastră ca Spirite pentru că acum integrați absolut Tot din toate viețile și aspectele și vă manifestați în sfârșit exact așa și pentru ce ați fost creați. Trebuie să folosiți tot ce ati învățat în toate încarnările voastre. Amprenta energetică a numelor voastre este foarte puternică, mult mai puternică ca acum 2.000 de ani. Trebuie să conștientizați și să utilizați puterea numelui vostru, aspectul vostru cel mai însemnat, cel mai puternic, de Maeștrii cei mai luminoși din Cosmos! Puteți vindeca oameni. Puteți face minuni odată ce și Marius - Adrian se vindecă complet.
  13.10.2010(13-Octombrie-2010)
  Ființele luminoase de pe Lună: Soarele vostru se va stinge, va deveni o stea pitică albă. Luna se încarcă acum direct de la Marele Soare Central și ea vă va lumina după ce Soarele vostru va dispărea. Noi suntem entități masculine și feminine. Noi suntem din ce în ce mai puternici și luminoși. Vă iubim și suntem nerăbdători să vă luminăm ...
  În 2.011 veți avea 17 spirale de ADN și vă veți manifesta 100%. Nu mai este timp, toate Evenimentele se se vor petrece în 2011. Marius-Adrian trebuie să iasă din energia banilor. Trebuie să se racordeze prin Flux direct la Mine și să rămână permanent conștient de canalul de energie direct din Mine, CREATORUL Suprem. Să nu mai aibă altă preocupare acum în afară de Trezirea(aducerea aminte) întregii creații la scopul pentru care a fost creată și racordarea tuturor oamenilor la Mine, puternic. Deschide-ți-le canalele în Lumină, Lumină, Lumină. NU MAI ESTE TIMP! Faceți aceasta acum, nu mai este timp, au nevoie de ajutor acum!
  Pe toate persoanele pe care le întâlniți, vedeți la TV, le cunoașteți, le învălui în energia ta și a Mea, CREATORUL Suprem. Comanzi Spiritului lui pentru Binele Suprem să își reamintească scopul pentru care a fost creat, apoi îi deschizi canalele și îl racordezi la Mine. Uniți-i cât mai puternic de Mine sau vor pleca de pe Terra. Puneți la treabă toate entitățile, spiritele, maeștrii din subordine, nu mai este timp! SALVAȚI-VĂ CREAȚIA!!!”

  http://www.descopera.ro/dnews/13521964-evanghelia-pierduta-potrivit-unui-manuscris-antic-iisus-a-avut-copii-cu-maria-magdalena

  RăspundețiȘtergere
 27. “Eu sunt foarte mică pentru ca EL să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna Ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă CELUI la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la EL, să fie dată celor din preajma Sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni CEL PROMIS lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea Lui. DUMNEZEU Îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii Lui, până când va veni ceasul Său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea Lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. EL va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care Îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul Său, poporul din care EL a ieşit. Drept răsplată, EL va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. EL nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur Îl va mânui.”

  https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-este-romanul-care-va-conduce-tara-in-razboi-309790.html

  RăspundețiȘtergere
 28. Acest individ racoleaza studenți și în general tineri din toate orașele țării prin cursurile lui apoi le ia banii si ii distruge psihic prin posturile de lunga durata si tot felul de tehnici de spalare a creierului. Am scris la mai multe televiziuni despre acest om dar niciuna nu a investigat nimic. De ce să lăsăm un asemenea individ să distrugă atâția tineri și să nu facem nimic . În situație similară cu cei care au mai scris că le-au murit sau le-a distrus copii sunt si eu. Cei care puteți să faceți ceva, salvați multe familii.

  RăspundețiȘtergere

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna