Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

Intră pe Mess direct cu Messia! Horaţiu Mihail a tras de 666 de ori de fiară şi s-a eliberat

Horatiu MihailNu mai e mult şi Messia împlineşte 40 de ani, pe 24 Iulie 2009 A.D.! Chef biblic, yiihaaa! Unde oare o da de băut vin cu gust de apă?

E prezent peste tot: pe Neogen, pe Hi5, pe Facebook, pe la DDTV, CosmosTV, EsoTV (aici e expert în destin, are hotline), pe Dump.ro (aici are clipuri care să te pătrundă), pe la ziare, reviste... imaginea din dreapta de exp e de pe codrosu.ro. Are şi două saituri, în primul apare sub numele de HORUSRA, apoi s-a gândit că parcă ar fi mai profetabil să se cheme Mesia: s-a numit MESSIA cu doi de s, fiindcă Mesia.ro era luat.

Înainte de revelaţie, în perioada în care-şi căuta identitatea, îl chema Horaţiu Mihail şi era un simplu paranormal de ocazie, adică un tip care nu era invitat la nici o petrecere în şcoală, aşa că s-a făcut Maestru Reiki şi Preot Melkizedek. După o vreme, ai lui i-au zis: Horică mamă, hai fă-ţi şi tu un viitor, nu ne mai bâzâi toată ziua la ceacră cu simboale! Şi el s-a pus pe treabă. Şi-a zis "Nimic nu-i mai profetabil decât să fii profet!" Şi fiindcă era single l-a ales pe Isus, era logic.

Iauite neşte paragrafe din Autobiografia lui Mess-ia (un screen-shot din saitul de culoare mov al mântuirii Messia.ro, din care am scos movul ca să poată fi citit fără filtru de protecţie):
Horatiu Mihail screenshot
No-comment...

Întocmai cum Isus a fugit în tinereţea lui prin deşert după iepuri, tot aşa şi Horică a fost prin toate cursurile de valoare din lumea spirituală românească: Reki, Merkabah, Arte Marţiale, Culturism Ascetic, Qi-Gong, Meditaţie Tibetană... Exact ca Isus are o căciulă de diplome şi un corp bine lucrat - asta desigur, după ce a renunţat la foamea ascezei şi a înghiţit nişte proteine pranice.

După ce a fost el "pă la yoga şi pă la sală" de şi-a formatat trupul după chipul şi asemănarea lui Van Damme, şi-a zis că e gata de-acuma să lumineze calea fraierilor care se uită la DDTV ca la biblie. Zice că cei 12 apostoli şi Maria Magdalena sunt şi ei încarnaţi în România. Până la noi ordine ei bântuie prin malluri. Mai zice că poate să schimbe gustul apei. Din Borsec în Biborţeni. Însă nu vrea s-o facă, că nu ăsta-i jobul lui acuma pe Pământ. Are şi un forum, unde-şi arată "adevărata faţă", e webmaster şi are rank de 5 Săbii.
forum horatiu mihail
Se citează el pe el... din Biblie, how cool is that! Mă citez şi eu pe Mine de aici din blogul Meu şi-Mi zic, tot Mie: Apără şi Fereşte! +++ (trei cruci, amin)

Când intri pe saitul lui mov ţipător ar trebui să auzi o voce ca de tunet care să zică: "I am your WebMasterrrr!"... Şi de fiecare dată când intră Horică să mai schimbe una-alta să apară Apostolii animaţi în Flash şi să zică umili: "Yes Master, we apply Changes!"

Acuma luaţi un dumicat de Cheeseburger sfinţit, o cola din Cana cu gust de vin, pregătiţi-vă degetele pentru cruce (că nu durează mult) şi degustaţi această pauză publicitară în care Messia ne zice c-a "ajuns":

- na că s-a şters autoreclama asta penibilă, nu-ş ce că toate linkurile care duc către clipuri cu Messia care le pun aici după o vreme dispar -

Cine nu s-a săturat şi mai are cola în Cana, un clip mai nou:

- na că s-a şters şi ăsta, căutaţi şi voi pe Google, să vă cruciţi -

Aşaaa... După această pauză, cu interesul amorţit, am mai săpat încă odată pe net după Mesia, am dat pe 9AM de o istorisire despre el, scrisă pe vremea când Horaţiu era dealer de secrete spirituale şi era doar încarnarea lui Ra, nu adevărratul Messia. Cine are ochi de citit să citească. Cine nu, nu pierde nimic.

Trăgând de concluzie să vină mai repede (că-mi lăcrimează ochii de la atâta lumină şi cunoaştere), nu pot decât să presupun că pe Hi5, Noi2 şi Facebook o caută neobosit pe Magdalena să meargă împreună la sală să tragă de Fiară.

50 Comentării:

  1. L-am cunoscut personal pe acest individ mai demult si sunt in continuare fascinata cu cata tarie sustine aceleasi lucruri de 6 ani (cel putin... de cand l-am cunoscut). Nu stiu ce probleme psihice are, dar mereu ma intreb - el chiar crede ce zice, sau are o memorie fotografica? Ca mereu spune exact aceleasi lucruri si nu-l scoti din acele placi... Sa nu mai zic ca se da la tot ce misca... Mai ales cand e vba de tinere...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu crede ce zice, se vede din gesturile lui. E un job pentru el ce face, are memorie bună cum bine ai remarcat şi se ţine de un filon care prinde la looseri.

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa`l rezolv pe nenorocitul asta ! il starpesc si pe el, si pe secta lui infecta ! mi`a murit varul din cauza lui ! i`a spalat creierul si daca nu face nimeni nimic, vor mai muri si alte persoane.

    RăspundețiȘtergere
  4. il cunosc pe individ. Este un escroc sentimental si un sarlatan de prima clasa. Minte fara sa clipeasca si este un curvar notoriu. Se ascunde sub fata de mistic si exploateaza cu nesimtire tot ce se poate. Bivolaru a fost baiat de mingii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este cea mai nenorocita persoana de care am auzit vreodata. Nu il cunosc personal, dar stiu cum si-a tratat familia cu nerusinare in nenumarate randuri. Este o fiinta jalnica, demna de dispret si ar trebui tratata cu atare. Un manipulator, un escroc si un individ lipsit de scrupule.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu il stiu din auzite si il mai stiu de la niste rude carora le-a spalat creierul, mai ales femeii.Asta cotizeaza pentru orice cacat de curs pe care il face idiotul asta, din asta traieste,ia bani pentru aiurerile de cursuri, sau pentru taberele de cacat pe care le organizeaza.Dar unde mai pui ca astia lucreaza in familie, masa vorbeste cu mortii pentru 50 de roni, sorsa este si ea in afacere.
    Prosti sunt cei care se duc si casca gura la el si la neamul lui.
    HOTILOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bunele voastre intentii sint evidente si ele vizeaza, desigur, ilustrarea inteligentei propriului vostru ego. Pentru obtinerea unei satisfactii superioare insa nu e suficient sa fii bineintentionat ci trebuie si sa ai o tehnica potrivita. Tocmai de aceea, pentru fapturi lipsite de experienta ca voi, am un mesaj: indiferent cat de tare va incordati fundul pentru a exprima o idee, e bine sa exersati (in primii ani doar 5 minute pe zi, ca sa nu obositi) sa utilizati si capul. Totusi, inainte de efectuarea acestei proceduri care, nu va speriati, nu e chiar atit de dureroasa, trebuie sa alegeti directia in care vreti sa va utilizati inteligenta. De pilda ar fi bine sa va decideti daca vreti sa va comportati cu onoare sau vreti sa fiti niste indivizi care birfesc si anonim si pe la spate si nedocumentat si cu capul in punga.Acum, daca ati scos capul din punga, primiti urarile mele de bine. Daca nu l-ati scos, va urez deasemenea numai bine, conform proverbului "prost sa fii, noroc sa ai", cu alte cuvinte imi exprim speranta sa aveti noroc sa fie punga gaurita, sa puteti respira. Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cuvinte prea mari pentru un mesaj atât de... mic
      Keep up the good work Ioana!

      Ștergere
    2. Corect Ioana. El e posibil sa aiba "probleme" sau nu, dar voi, sa vorbiti dupa ce ati exersat, nu doar ati auzit sau cel mult ati fost o ora la un curs. Daca meseria (tehnica,etc) ar putea fi invatata doar privind, atunci toti cainii ar fi macelari. Mariana

      Ștergere
  8. Adrian Stoica

    Acest om are o misiune pe care multi si-ar dori-o . Poate ca este si meritul sau ca tocmai lui i-a fost incredintata. Daca din cursurile sale, nu toata suflarea este multumita, atunci cartea care la consacrat,este dovada spiritului sub care a foet scrisa.
    Este mult? ... este putin ? Oricum este mai usor a arunca cu piatra , decat sa-ti intrebi propria-ti constiinta . Cat priveste familia lui Horatiu..... Lasati-o in pace! nu santeti in masura sa judecati cu ceea ce nu aveti . Nu aveti cunoastere, si ce este cel mai rau nici bun simt. Dar tragic este ca nici macar nu existati .

    tanar si batran in acelas timp .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ... spuse în acelasţi timp tânarul şi bătrânul A. Stoica, care şi-ar fi dorit şi el să aibă misiunea pe care mulţi şi-ar dori-o dar n-a fost să fie. "Messia" has been claimed. We have a few "Elvis" left. Anyone?
      Dragă A. Stoica, am o neclaritudine, o tulbureală casă zic aşa: ce-o fi atât de tragic la non-faptul că nu existăm? Chestia asta m-a dat peste cap.

      Ștergere
    2. Il plateste si pe acest Stoica doar mai vin oamenii la cursurile lui de doi bani.Trebuie sa-si intretina copii din atitea casatorii,informativa despre calitatea lui de om ,despre trecutul lui de excroc.Baiatul care a murit din cauza lui in urma levitatiilor predate de el nu-l iarta si nici dumnezeu.

      Ștergere
  9. Draga Adrian, eu cred ca si cei care improasca cu mizerii se simt foarte multumiti, unii din perversitate, altii pentru ca au simtit brusc, poate chiar prima oara in viata lor, cum crestinismul li se urca pina in gusa si din acel preaplin ei au impartasit si altora, mai prosti, care abia asteptau sa li se spuna cum sta treaba, ca sa nu moara dezinformati.
    In ceea ce priveste parerea ta ca multi si-ar dori aceasta misiune , eu cred ca e un adevarat cosmar sa descoperi ca esti Iisus si, mai mult decat atit, ca mai trebuie sa le spui si altora despre asta. Adica nu vad ce placere o fi sa vezi cum, la auzul vestii reincarnarii lui lisus, unor indivizi le apare o mica spuma la gura care creste, creste, pina cand li se acopera si ochii si virful capului, li se scurge in urechi si apoi li se revarsa pe piept pina in pantofi, dupa care se face si o baltoaca, totul duhnind cica a "crestinism adevarat"! loana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uăă ce imaginaţie... creştină. feeling enlightened

      Ștergere
    2. Ioana am fost cu el o perioadă destul de lungă și am stat singur cu el și am vorbit singur cu el și îți spun sincer că este cel mai mare infractor pe care l-am cunoscut. Nimeni nu m-a manipulat ca el niciodată și datorită lui nimeni nu mă va mai manipula :). Iulian

      Ștergere
  10. Nu pot să nu remarc cât de "seroşi" sunt comentatorii lui Horaţiu pe-aici: foarte pro sau foarte contra. Cu cele sfinte nu-i de şagă deci! A hi vreun semn...

    RăspundețiȘtergere
  11. Am ras cu lacrimi tot ce scrie,vb frumos am participat la un workshop era gratuit,dar exact cum ziceti de unde sa dai bani cind tu ca om te poti educa sa fi mai bun sau sa te indrepti in sinea ta

    RăspundețiȘtergere
  12. A scris cineva ca ia murit fratele din cauza lui ce s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar ati inebunit cu totii? Nu vedeti ca va spala creierul si credeti in el ca in Dumnezeu?Cine poate sa se compare cu Isus ? Doar un smintit! .Bagati-va mintile in cap, numai cei creduli fara ocupatlii serioase pot crede asa ceva. Cei labili psihic !!!! Da corect ,sa fii mai bun, mai intelegator, sa -ti iubesti aproapele, sa postesti, sa te rogi cu credinta la Dumnezeu, sa nu urasti ,sa faci lucruri bune placute lui Dumnezeu ,asta te ajuta sa fii sanatos si impacat cu sine. O stim de mici copii de la biserica si din familie.Nu spune in cele sfinte sa nu te increzi in oameni mincinosi?Nu se spune ca vor aparea persoane care se vor da drept Dumnezeu si atunci se va vedea adevarata noastra credinta in Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  14. L-am cunoscut și eu pe diliul ăsta :D

    Pe net, mi-a trimis el niște fișiere cum că el e reincarnarea lui Ra, Buddha, Lao Tse, Mahavira

    După ce i-am spus că e diliu, mi-a zis că sunt posedat și că ar trebui să mă duc la un preot să mă exorcizeze

    La un moment dat, pe urmă, nu știu cum am dat de pagina lui messia.ro și am văzut ce și-a scris în carte. Am zis că mor de râs!
    Îl citez din carte: "Binecuvântat este cel care nu se va sminti întru Mine!"

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună. Am fost și eu cu acest tip Horațiu Mihail și pentru un timp am căzut în capcana lui, eram în căutări de niște răspunsuri, care pe atunci păreau să fie cele bune. Spunea că e reîncarnarea lui Iisus, care e cea mai mare minciună (v-a plăti foarte mult doar pentru minciuna asta). Deși e un bun mincinos și manipulator, mai are scăpări (dar dacă ești infatuat cu el, cum am fost eu, nu le vezi) și după ce stai o perioadă doar cu el, îl vezi doar pe el în mediul lui atunci îți dai seama că nu este ce zice că este. Este un înfometat după bani și asta face în timpul lui (în care cică meditează, se conectează cu Dumnezeu), fuge după bani. M-a învățat multe (pentru că mare parte din ce vorbește este bazat pe adevăr), dar calea lui nu este una care o să vă ducă în lumină sau spre iubire sau spre Conștiința Divină. 2 chestii foarte importante ce mi-au rămas de la experiența cu Horațiu: ”Cel mai mare dușman al tău te va învăța cele mai importante lecții” și ”nu mai căutați răspunsurile la întrebările existențiale în exterior, ci în interior” (prin meditație).

    RăspundețiȘtergere
  16. Oameni buni! Nu are cum sa fie Mesia, pentru ca e gay! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

    Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel Promis Lumii de către HRISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI, o Fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii Sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îî va târî la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice , mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar Cuvântul Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din Dumnezeu doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe …Românii se vor înspăimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce-aţi făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie au înlocuit pe HRISTOS cu zeii.

    https://www.scribd.com/document/39809430/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-PROMIS-TRAIESTE-AZI-PRINTRE-NOI-IN-BUCOVINA

    RăspundețiȘtergere
  18. IO ZAMOLXIS – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI(SANANDA)
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    http://remerra.blogspot.ro/2013/08/ujp-2016-2100-programul-de-evolutie-si.html

    RăspundețiȘtergere
  19. "La DOAMNA IUBIRE sau la DOAMNA DRAGOSTE se ajunge dupa ce treci intâi pe la DOMNUL ADEVĂR." IO FIUL OMULUI
    Colton Burpo: „Nu poate merge în Rai dacă nu îl are pe IISUS CHRISTOS în inimă!”

    http://spirituletern.blogspot.ro/2016/11/marturisirile-unui-copil-care-sustine.html

    RăspundețiȘtergere
  20. VORTEXUL din ROMÂNIA(DÁCIA) VORTEXUL din ROMÂNIA(DÁCIA) şi BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI(GEEI): 07 - August - 2009
    CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Văd cum se formează un Imens VORTEX în care ROMÂNIA(D'ACIA) arată ca o Imensă INIMĂ si TER-RA ca o Imensă SFERĂ; Ambele fiind incluse într-un Gigantic VORTEX!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

    RăspundețiȘtergere
  21. COMUNICĂRI DIVINO-CELESTE DE LA CREATORUL SUPREM AL PĂCII, IUBIRII ȘI ADEVĂRULUI INFINIT AL COSMOSULUI

    10.10.2010(10-Octombrie-2010)
    “Mă aflu în Univers, legată direct printr-un canal de lumină de CREATOR. Planeta Pământ se află sub mine de mărimea unei mingiuțe de cauciuc. Sahasrara din momentul acesta este permanent deschisă. Sunt un canal, flux de energie/lumină albă direct de la CREATORUL Suprem al Cosmosului. Sunt puternic ancorată direct în EL. Îmi arde capul foarte tare și îmi e foarte frig, tremur. Energie infinită curge și se revarsă prin mine, în tot Universul. Încerc să o direcționez către planeta Pământ.
    CREATORUL Suprem:
    Din acest moment corpul tau s-a modificat total. S-a autovindecat complet. Din acest moment nevoia ta pentru hrană fizică a dispărut. A fost nevoie să mănânci mai mult în ultimele două zile pentru a fi capabilă să ancorezi energia imensă care a fost integrată în momentul acesta în tine. Ai rezistat perfect. Pentru aceasta te-ai pregătit împreună cu Marius-Adrian și ai activat total energia Kundalini. Eu, CREATORUL Suprem Mă manifest total prin tine începând de astăzi: 10-10-2010. Te hrănești cu 100% prana, puterea ta energetică este de 100% începând de acum. Ți-a mai fost activată o spirală de ADN. Corpul tău se transformă acum pentru Misiunea pe care o ai de realizat. Orice problemă a corpului fizic a dispărut acum. Corpul tău funcționează perfect și optim. Tu și Marius-Adrian sunteti direct, primii descendenți din Mine, Marele CREATOR, voi sunteți Dumnezei Creatori, ați creat acest Univers.
    Din ce în ce mai multă energie foarte puternică trece prin mine, țâșnind în toate părțile acestui Univers. Am îmbrăcat Pământul în ea, toți oamenii, dar ei sunt adormiți, nu sunt constienți. O trimit apoi ființelor din interiorul Pământului, din Shambala și Agartha. Ființele sunt luminoase și bucuroase de darul primit, îmi fac cu mâna. Acum că sau încărcat le rog și pe ele să mă ajute. E nevoie de ajutorul tuturor.
    Energia care trece acum prin mine este mult prea puternică, o eman cu tot corpul meu astral. Este prea mult, daca mai stau puțin în energia aceasta simt că o să mă dezintegrez în mii de particule de lumină. Marius-Adrian, jumătatea Spiritului meu, am nevoie de tine acum. Vino acum! Marius-Adrian apare în fața mea, ne îmbrățișăm astral în Infinită Iubire Divină. Energia este foarte puternică dar se împarte la 2(doi) acum. Noi stăm în mijlocul Universului, deasupra Pământului mic, conectați prin fluxuri de lumină de CREATOR. Trimitem energie în tot Universul împreună cu ființele din interiorul Pământului. Ni se alătură Maeștrii Ascensionați în număr de 12(doisprezece) în jurul nostru ... în spatele nostru, mai mici ca dimensiune(Lord Metatron, Lord Kuthumi, Maha Chohan, Tobias, Sanat-Kumara, Kwan Yin, Adamus Saint-Germain, Portia, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Uriel...). Toți sunt legați prin canale directe de CREATORUL Suprem. Trimitem lumină/energie împreună. Deschidem calea Ascensiunii pentru Planeta Pământ, înlăturăm barierele pământești, deschidem drumul Pământului către Înălțare. Pământul se ridică puțin mai sus. Încărcăm cu energie apoi toate celelalte planete din Univers, iar odată încărcate ființele de pe planetă ajută la randul lor trimiterea energiei CREATORULUI în întregul Univers, până când Universul explodează de energie. Ieșim împreună în Cosmos. Sunt 12(doisprezece) Universuri în jurul nostru și al CREATORULUI. Le încărcăm pe toate cu energie până când simțim că tot Cosmosul vibrează de energie, suntem epuizați.
    Corpul tău este acum total transformat. Doar numele ți-a mai rămas de Alina Vulpescu, dar tu ești Creator Dumnezeu. Tu ești Eu, Marele CREATOR, tu ești Omologul Meu pe Pământ, Mă manifest direct prin tine.

    http://www.almeea.ro/a-fost-vreodata-casatorit-iisus-hristos-cu-maria-magdalena/

    RăspundețiȘtergere
  22. 11.10.2010(11-Octombrie-2010)
    Iisus Christos-Sananda și Maria Magdalena-Nada sunt doar două aspecte ale Spiritelor voastre imense. Acum în Noua Eră nu ar trebui să folosiți aceleași nume ca acum 2.000 de ani. Ar crea confuzie. Oamenii trebuie să știe că acestea au fost aspecte ale Spiritelor voastre. Nu este cosmic corect să spuneți: Eu sunt Iisus Christos sau Maria Magdalena, pentru că sunteți cu mult mai mult. De ce să vă limitați singuri? E ca și cum ai spune: Bună, eu sunt Christofor Columb, sau eu sunt Cleopatra! E ca si cum îți afirmi doar o identitate din cele 8, 17 sau 33 pe care le ai. Iisus Christos în momentul acela avea 17 Aspecte, dar nu și-a spus pe nici un alt nume anterior, intitulându-se doar Iisus, numele Lui din acea întrupare, pentru ca numele Lui să devină apoi sfânt, sacru, mantra.
    Aspectul vostru actual este Marius-Adrian Crețu, respectiv Alina Vulpescu. Acesta este ultimul vostru aspect al Spiritului vostru și cel mai important. Mai aveți aspecte din trecut de integrat dar acesta este al-33-lea și ultimul pentru că nu vă veți mai încarna pe Planeta Pământ. Veți sta undeva în Cosmos la Masa Meselor ca și Creatori ce sunteți. Nu vi se va spune așa pe numele pământene timp de 2.000 de ani pentru că la un moment dat vi se va spune pe un nume Divino-Celest mult mai simplu, sau chiar doar un sunet caracteristic.
    Voi sunteți Marele Spirit al Cosmosului, Sfântul Graal. Acest aspect trebuie valorificat și potențializat așa cum ați făcut și cu celelalte din încarnările trecute(ora 23:33). Acesta este numele vostru de Maestrul Maeștrilor; Până la urmă aceasta e cea mai importantă dintre toate viețile pe care le-ați avut în toată existența voastră ca Spirite pentru că acum integrați absolut Tot din toate viețile și aspectele și vă manifestați în sfârșit exact așa și pentru ce ați fost creați. Trebuie să folosiți tot ce ati învățat în toate încarnările voastre. Amprenta energetică a numelor voastre este foarte puternică, mult mai puternică ca acum 2.000 de ani. Trebuie să conștientizați și să utilizați puterea numelui vostru, aspectul vostru cel mai însemnat, cel mai puternic, de Maeștrii cei mai luminoși din Cosmos! Puteți vindeca oameni. Puteți face minuni odată ce și Marius - Adrian se vindecă complet.
    13.10.2010(13-Octombrie-2010)
    Ființele luminoase de pe Lună: Soarele vostru se va stinge, va deveni o stea pitică albă. Luna se încarcă acum direct de la Marele Soare Central și ea vă va lumina după ce Soarele vostru va dispărea. Noi suntem entități masculine și feminine. Noi suntem din ce în ce mai puternici și luminoși. Vă iubim și suntem nerăbdători să vă luminăm ...
    În 2.011 veți avea 17 spirale de ADN și vă veți manifesta 100%. Nu mai este timp, toate Evenimentele se se vor petrece în 2011. Marius-Adrian trebuie să iasă din energia banilor. Trebuie să se racordeze prin Flux direct la Mine și să rămână permanent conștient de canalul de energie direct din Mine, CREATORUL Suprem. Să nu mai aibă altă preocupare acum în afară de Trezirea(aducerea aminte) întregii creații la scopul pentru care a fost creată și racordarea tuturor oamenilor la Mine, puternic. Deschide-ți-le canalele în Lumină, Lumină, Lumină. NU MAI ESTE TIMP! Faceți aceasta acum, nu mai este timp, au nevoie de ajutor acum!
    Pe toate persoanele pe care le întâlniți, vedeți la TV, le cunoașteți, le învălui în energia ta și a Mea, CREATORUL Suprem. Comanzi Spiritului lui pentru Binele Suprem să își reamintească scopul pentru care a fost creat, apoi îi deschizi canalele și îl racordezi la Mine. Uniți-i cât mai puternic de Mine sau vor pleca de pe Terra. Puneți la treabă toate entitățile, spiritele, maeștrii din subordine, nu mai este timp! SALVAȚI-VĂ CREAȚIA!!!”

    http://www.descopera.ro/dnews/13521964-evanghelia-pierduta-potrivit-unui-manuscris-antic-iisus-a-avut-copii-cu-maria-magdalena

    RăspundețiȘtergere
  23. “Eu sunt foarte mică pentru ca EL să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna Ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă CELUI la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la EL, să fie dată celor din preajma Sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni CEL PROMIS lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea Lui. DUMNEZEU Îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii Lui, până când va veni ceasul Său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea Lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. EL va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care Îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul Său, poporul din care EL a ieşit. Drept răsplată, EL va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. EL nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur Îl va mânui.”

    https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/ultima-previziune-a-babei-vanga-el-este-romanul-care-va-conduce-tara-in-razboi-309790.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest individ racoleaza studenți și în general tineri din toate orașele țării prin cursurile lui apoi le ia banii si ii distruge psihic prin posturile de lunga durata si tot felul de tehnici de spalare a creierului. Am scris la mai multe televiziuni despre acest om dar niciuna nu a investigat nimic. De ce să lăsăm un asemenea individ să distrugă atâția tineri și să nu facem nimic . În situație similară cu cei care au mai scris că le-au murit sau le-a distrus copii sunt si eu. Cei care puteți să faceți ceva, salvați multe familii.

    RăspundețiȘtergere
  25. ROMÂNIA(RAMANIA) - CENTRUL FEDERAŢIEI CHRISTICE ŞI EXTRATERESTRE


    https://daniilgaucan.wordpress.com/2011/10/17/romaniaramania-centrul-federatiei-cristice-terestre-si-extraterestre/

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. HA! Ha! ha! ha! Ha! HA!

    https://www.scribd.com/doc/38171546/Horatiu-Mihail-De-6-Ori-in-Moarte-Aparenta

    RăspundețiȘtergere
  29. Horaţiu Mihail 1 month ago
    14 Octombrie 2009(N.M. Data este fictivă dar personajul este real şi nu este sănătos sau întreg la cap)!!!

    „Mesajul lui Sundar Singh este adevărat; cel al babei Vanga e realist, însă referirea la anul 2005 a fost prost interpretată; ea a zis că APARE în 2005. Nu a zis că se naşte în 2005. Apare e una, se naşte, e cu totul altceva. Mesajul lui Nostradamus e interpretat eronat. Ar fi ideal să studiaţi până când înţelegeţi complet cartea din Noul Testament intitulată APOCALIPSA LUI IOAN! Sunt exact vremurile pe care le trăim ACUM. Timpul o să vă dovedească tuturor care este Planul Divin. Scopul vieţii este Trezirea şi Mântuirea. Doar acei OAMENI SINCERI care ating Mântuirea ÎL vor putea recunoaşte pe MESSIA! Restul dorm buştean somnul greu de milenii al ignoranţei. Ceea ce aduce Eliberarea de minciună nu este nici religia, nicidecum dogma, ci doar ADEVĂRUL! Adevărul ELIBEREAZĂ! Dar cum să vadă Adevărul, un neam care trăieşte în minciună?!? "Mulţi chemaţi, puţini aleşi!" Aleşii se aleg ei singuri. DUMNEZEU Ne iubeşte pe toţi, însă foarte puţini ÎL iubesc cu adevărat pe DUMNEZEU, implicit pe Fiul Său, IISUS HRISTOS. "Nu oricine-Mi zice va intra în Împărăţia Cerurilor!" Rugaţi-vă să vi se permită să vedeţi Adevărul! Dincolo de dogme, dincolo de religii, dincolo de mentalul inferior! Cautaţi mereu Adevărul Eliberator! Nu e un text, nu e un om, ci e un nivel de conştiinţă! Rugaţi-vă să primiţi discernământ şi intuiţie, ca să puteţi vedea, crede şi înţelege Adevărul!”

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. 30 Decembrie 2019
    „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile poliției și ale pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ....moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din serviciile secrete "ale unor state" ajutate de unii din serviciile noastre secrete care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți.

    RăspundețiȘtergere
  33. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă. Se va duce la Mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile taine și datini. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale Mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în Piața Mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe bicicleta lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, Tatăl lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe Tatăl lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi "mâncate" de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ...”

    RăspundețiȘtergere
  34. Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
    ROMÂNIA(RAMANIA) - Centrul Federaţiei Christice Terestre şi Extraterestre
    Partea a-VII-a

    NOUL MESIA - MARELE AVATAR - TRIMISUL


    1.- Reapariţia Lui CHRISTOS, MARELE AVATAR.
    Material bazat pe extrase din cartea "Reapariţia lui Christos" scrisă de Alice A. Bailey si Maestrul Tibetan Djuhal Khul. Cel aşteptat Să vină, venirea unui MARE AVATAR CHRISTIC (TRIMISUL), A Doua venire a Celui Aşteptat, sau un CHRISTOS. EL, MARELE AVATAR V-a arăta Noul Pas ce trebuie să fie făcut de rasa umană, pas care va Ilumina şi va oferi omului o expresie al unui Aspect (VOINŢĂ) al DIVINITĂŢII încă nerealizată până acum. MARELE AVATAR CHRISTOS Va Reapărea atunci când Discipolii LUI vor efectua munca pregatitoare necesară stabilirii unui Nucleu de Energie Persistentă Spiritual Pozitivă.
    EL focalizează sau ancorează un Adevăr dinamic, o puternică Formă-Gând sau un VORTEX de energie magnetică în lumea existenţei umane.
    Acest punct focal acţionează în mod crescător ca un transmiţător al Energiei Spirituale. EL (TRIMISUL) Se va manifesta ca Salvator, Constructor, Păstrător. MARELE AVATAR CHRISTIC este unica ocazie a semnificaţiilor Intenţiei Divine sau a VOINŢEI LUI DUMNEZEU.
    Este o eroare să credem, aşa cum cred unii, că principala tendinţă a muncii MARELUI AVATAR CHRISTOS Se Va realiza prin intermediul bisericilor sau a religiilor lumii. EL Va utiliza toate canalele posibile prin care poate fi adusă orientarea corectă si prin care Conştiinta omului poate fi Extinsă si Luminată. Peste tot, în toate ţările, există mii de oameni interesaţi de realitatea Ierarhiei, oameni care cred în Maeştrii Inţelepciunii (adică în Discipolii Lui CHRISTOS ca Fii ai Lui DUMNEZEU) şi care nu vor fi surprinşi atunci cînd acest Grup al Fiilor Lui DUMNEZEU, înconjurandu-L pe Marele lor Conducător CHRISTOS, îşi va face Aparitia pe Pamânt.

    RăspundețiȘtergere
  35. 2.-ÎNVĂŢĂTORUL IISUS CHRISTOS ne confirmă şi atenţionează despre TRIMISUL(MARELE şi NOUL AVATAR CHRISTIC):
    România sau Grădina Maicii Domnului cum e numită Aleasa voastră ţară, ŢARĂ DE LUMINĂ, nu de întuneric, îşi aşteaptă TRIMISUL - MARELE SPIRIT, care acum este în CERUL MARE al lui DUMNEZEU, TATĂL CERESC.
    AŞTEPTAŢI-L, fiindcă aici în ROMÂNIA sunt încarnate cele mai Mari Spirite pământene, adică voi.
    AVATARUL e pentru voi oamenii pământeni, TRIMIS(UL) de TATĂL CERESC şi alături de Marile Spirite existente în România, adică voi şi alţii ca voi şi alţi Luminaţi, veţi forma o Lume Nouă, veţi începe cu EL Noua Eră de Lumină şi Pace şi Iubire pe Pământ.
    Acum (anul 2003) a venit momentul să vorbim şi despre: MARELE SPIRIT, MARELE AVATAR DE LUMINĂ ŞI PACE pe Noul Pământ.
    Undeva la Apus de Munţii Retezat se află locul cel mai important pentru meditaţiile şi acţiunile MARELUI AVATAR, pe care îl vom numi deocamdată TRIMISUL. Din acest focar energetic menţionat anterior, TRIMISUL va declanşa MARELE VAL SPIRITUAL peste Munţii Carpaţi.
    Şi acum traseul pe care TRIMISUL îl va efectua după declanşarea Marelui Val Spiritual din zona de Apus a Muntelui Retezat.
    TRIMISUL va porni din Munţii Retezat, în Munţii Bucegi, apoi în Munţii Parângu Mare, apoi Timişoara, apoi Arad, Oradea, Cluj, iarăşi Munţii Bucegi, Constanţa, Suceava, Bucureşti, apoi Baia Mare, apoi Cluj, Arad, Buziaş, Lugoj, Măru, Poiana Mărului, Sarmisegetuza, Bihor (un oraş 5D aflat lângă Oradea sub pământ, nu se ştie prea mult despre el), apoi Caransebeş, Ilfov, Bucureşti, Suceava, Iaşi, Ţîpova, Marea Neagră, Beiuş, Sântana de Arad, Beiuş şi iarăşi Ţâpova, apoi Caransebeş, Iaşi, Suceava, Iaşi, Caransebeş, Oradea, Arad, Timişoara, Lugoj, Craiova, Piteşti, Bucureşti, Constanţa, Buzău, Bacău, şi revenirea în Munţii Bucegi, apoi Parâng, Retezat şi iarăşi Bucegi.
    TRIMISUL va fi un an singur, după care veţi merge cu EL pe rând…
    Aradul (oraşul) va fi o Mare Cetate de Lumină. Acolo, TRIMISUL va sta cam două luni, după care se va muta la Timişoara, unde va sta un an.
    Templul se va ridica în decurs de 10(zece) ani aici la Timişoara.
    atunci Marii Preoţi ai Luminii Celeste îşi vor face apariţia.
    Apariţia (deplină şi publică a) TRIMISULUI va fi peste (aproximare) 10-12 ani(2013-2015) şi preluarea puterii administrative se va face odată cu manifestarea LUI (notă: TRIMISUL nu conduce România, ci coordonează spiritual pe toţi Fiii Luminii). EL va începe să se manifeste peste vreo 9-10 ani calendaristici (adică după timpul nostru fizic 2012-2013) şi apoi (2013-2015) apare în toată splendoarea LUI.
    Nu va fi o minune, va fi o minune materializată (CHRISTOS ÎN CARNE ŞI OASE)
    pentru convingerea multora.
    TRIMISUL, e CEL MAI MARE AICI în Cerul de Lumină, şi CEL MAI MARE acolo la voi pe Terra.
    Nu puteţi înţelege prea mulţi acum despre Puterea de manifestare, manifestarea şi apariţia TRIMISULUI.
    NU-L MAI CĂUTAŢI ÎN ALTE ŢĂRI,TRIMISUL E AICI LA VOI ÎN ROMÂNIA,
    ŞI MARILE SPIRITE O SIMT ŞI ŞTIU ACEST LUCRU. ATENŢIE: anumiţi Misionari aleşi de Ierarhia de Lumină îl percep deja, sau îl vor percepe mai devreme pe TRIMISUL în raport cu marea masă de oameni neiniţiaţi încă. (Mesager Floare Bândariu)

    RăspundețiȘtergere
  36. 3.- Marele Maestru Spiritual Tobias ne spune despre TRIMISUL:
    E bine că doriţi informaţii despre TRIMISUL-MARELR AVATAR-NOUL MESIA.
    Acum (anul 2003) este momentul în care TRIMISUL a început treptat să-şi recapete VIBRAŢIA NECESARĂ.
    Tot acum, este momentul lui ca să plece în munţi, dar nu cu voi pentru că încă nu e timpul.
    EL e IUBIRE, PACE, ARMONIE.
    EL este CEL MAI LUMINAT şi nu intră în calculul vostru, deci luaţi-vă gândul de la aşa ceva, dar voi, în viitor veţi fi luaţi în calculele Lui şi cu unii dintre voi va lucra foarte apropiat în derularea Misiunii Spirituale a României.
    TRIMISUL este şi va fi susţinut de către unii dintre voi în Marea Misiune Spirituală a ROMÂNIEI, atât la nivel fizic cât şi la nivel spiritual.
    Voi aveţi un grad de înţelegere şi manifestare ocultă ridicată, şi aţi venit cu experienţe bogate în sens metafizic atât de pe planeta Marte cât şi din Shambala după caz.
    Veţi vedea în viitor şi vă veţi convinge. (Mesager Floare Bândariu)

    RăspundețiȘtergere
  37. 4.- Maestrul Spiritual I.I.J. Francisc „Maitreya” Horvath ne spune despre TRIMISUL:
    Acum o să redau câteva aspecte despre TRIMISUL, de care am aflat şi eu fiind în corpul fizic, ba mai mult, am avut privilegiul de ai fi în apropiere, însă nu am fost pregătit ca să-l pot accepta, deoarece mă încânta ideea de a fi eu acest TRIMIS.
    TRIMISUL va avea o Nouă şi Nobilă Misiune Spirituală pe Terra.
    TRIMISUL nu este conştient încă (era anul 2003) de Misiunea Lui, decât foarte foarte puţin.
    TRIMISUL are un suflet nobil şi îndumnezeit, dar e copilăros, chiar prea copilăros, tocmai pentru a rezista condiţiilor terestre.
    Aparent, TRIMISUL cade în extrema cealaltă, adică nepăsător, aiurit, dezinteresat de toate, totul pentru viaţa uşoară, femei, petreceri, dar, lucrurile trebuie observate într-un anumit mod şi o anumită limită, pentru ca un eventual căutător al Său să-l poată intui; totuşi, acum nu este timpul ca să-l cunoaşteţi, deoarece va veni şi vremea când EL se va revela singur celor cel aşteaptă.(Mesager Floare Bândariu).

    RăspundețiȘtergere
  38. 5.- David(N.M. Alexandru Pârgaru prin Aryana Havah ne spune (în 2008) despre TRIMISUL:
    …..România este un Loc Special.
    De aici va pleca Noua Înţelegere a Lucrurilor.
    De aici va porni un OM (NOUL MESIA-MARELE AVATAR-TRIMISUL) care va explica şi ajuta omenirea să îşi conştientizeze misiunea.
    Venirea LUI-TRIMISULUI va fi anunţată … de un bărbat.
    Acest bărbat există de mult timp.
    De fapt acum este bătrân însă şi-a înţeles Menirea abia de câţiva ani.
    El a început deja să spună de CEL CE VA VENI…..
    Acest bărbat este un Suflet care păstrează multe din caracteristicile celui ce a fost Ioan (Botezătorul) şi îl cheamă şi acum tot aşa.
    Lumea îl ştie, s-a auzit de El, dar în cerc restrâns.
    Nu a sosit încă vremea ca El să fie auzit, deşi nu mai este mult până atunci.
    Da. El v-a vesti venirea unui NOU MESIA.
    Cel ce v-a veni ca LUMINĂTOR (MARELE AVATAR) V-a avea multe din aspectele celui ce a fost IISUS CHRISTOS ,…, însă EL înglobează şi alte aspecte, ale unor fiinţe superioare care au trăit aici.
    EL (NOUL MESIA) nu se va naşte.
    Trupul celui care Îl va primi se află aici, s-a născut, însă EL nu se află înăuntrul Lui. EL Va intra într-un trup ce se află deja pe Pământ.
    Da. Acest trup, este în România.
    Nu îţi pot spune unde este acest trup, deoarece nu ştiu cine este.
    Doar MATRICEA(N.M. DUHUL SFÂNT) deţine această informaţie şi bineînţeles CREATORUL.
    Eu ştiu doar ce se va întâmpla.
    România a fost aleasă să aibă această Misiune.
    România va fi un important furnizor de hrană. România mai are şi o altă Misiune în Noua Lume care va veni, însă nu ţi-o pot dezvălui acum.
    Totodată trebuie spus că atunci când EL Va veni, Va intra atât în trupul care Îi este destinat, cât şi în fiecare din noi.
    În momentul în care va fi Prezent Fizic pe Terra, energia LUI V-a pătrunde în fiecare din noi, făcându-ne compatibili cu EL.
    Este ca şi cum cineva ne-ar da un surplus de informaţie, energie şi iluminare, pentru a fi apţi să ne aliniem noilor coordonate ale planetei.
    Suflul LUI Va intra în noi şi noi vom fi altfel, mai buni, mai evoluaţi, mai înţelepţi.
    Ne vom da seama că suntem cu adevărat fraţi şi vom manifesta acest lucru.
    Această transmisie este realizată special cu scopul de a ne creşte frecvenţa vibaţională şi energetică, pentru a face posibilă primirea acestui Suflu Divin.(Mesager David, ce a făcut anunţul public prin Aryana Havah).
    http://romaniaesoterica.blogspot.com/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

    RăspundețiȘtergere
  39. DISTILADY?!? EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC L-AM PUS pe Horaţiu-Iuliu Mihail pe lista cu hristoşii ... MINCINOŞI!!!

    https://ro.kingdomsalvation.org/gospel/when-Lord-comes-will-reveal-to-us.html

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu va lasati ademeniti de acest individ, a distrus viitorul multor tineri ,el ii invata din experienta lui de viata de a nu munci ci a gasi modalitati de a insela oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  41. Taberele lui sant capcane de desfranare a celor care cad nevinovati acolo, apoi fac parte din asa grup sau secta a lui si devin contribuabili permanenti la existenta lui.Bivolaru este mic pe langa el.

    RăspundețiȘtergere
  42. Confirm, e nebun omul și ahtiat după bani

    RăspundețiȘtergere

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna