Roman-foileton de capă şi şpaclu (fost Dac-foileton):
The Common Life of Cherchelon and Lady Distiluna, doi trentagenari stabiliţi în Mexic la sud de Cancun. Ecranizare la monitor a unor fapte reale şi gânduri imaginare petrecute de ei.

DOCUMENTAR

Cu lupa prin Lumea cu care ne tot învârtim

ENIGME

Fenomene Tulburi inexplicate pe larg

SPIR'TUALITATE

Pe unde mai rătăceşte Oaia Pierdută

TELELEU ENTERPRISE

Turism Intergalaptic: Jurnal de Babord

MAGAZIN DUMINICAL

De citit când ţi-e lumea mai dragă

BLOG DE MEXIC

Adelante prin Hăţişurile Paradisului Mexican

Video: !Esto es Mexico!

Anul ăsta (2010) se sărbătoresc în Mexic 200 de ani de la o revoluţie care a dus la formarea naţiunii. O mare televiziune naţională s-a apucat să producă o serie de videoclipuri "Estrellas del Bicentenario" (Stelele Bicentenarului), într-o realizare de excepţie care prezintă câte un stat dintre cele 31+1 ale Mexicului. Până acum au ieşit clipuri penru 9 dintre ele.

Eu plec acum să visez un pic cu ochii deschişi, le-am pus aici pe toate să se delecteze tot telecititorul...

[dă full screen, iar dacă ai sunet bun foloseşte-l că n-o să-ţi pară rău... sau pune nişte căşti]

CHIAPAS
SONORA TAMAULIPAS OAXACA VERACRUZ SINALOA CHIUAUA QUINTANA ROO YUCATAN

...
Iar ca să nu cumva să ies din blog fără să dau cu piatra-n melodie, iată prin comparaţie mesajul României, a cărui lansare a costat de 16 ori mai mult decât oricare dintre videoclipurile de mai sus: LAND OF CHOICE 2 LAND OF CHOICE 1
Când mă gândesc ce fain s-ar putea face şi la noi un clip care să lovească direct în şchirit şi-n corazon cum au făcut mexicanii... phii!

4 Comentării:

  1. Fascinanta prezentarea Mexicului!!Clipurile te conduc in lumea magica alba si pura a celei mai inalte spiritualitati.
    Eu le-as pune in capsula timpului.
    Cat despre prezentarea Romaniei...ufff...subcultura si kitch,stii vorba cu: avem o tara frumoasa ,pacat ca este locuita...
    de unii ca echipa care a facut o bascalie din
    poporul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu...pai..hmm....ce sa zic, mai vara-mio? sunt cam impresionata de ce au realizat oamenii astia...mi-a placut maxim ce am vazut si sunt trista ca vorba ta, ar iesi un super film si cu Romania, numai ca nu intelege nimeni asta.. bine ca te bucuri tu de locuri ca cele prezentate si de feng-shui-ul cel maxim!
    multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, ideea alor noştri a fost bună, cu umor, dar le-a ieşit ca pixu' cu bilă când lasă pastă.

    Măcar s-o fi făcut tâmpită pân' la capăt.
    Dar printre zebre şi peşti ne lăudăm cu ce... cu o piscină în care sar doo fete? după care vine imediat Pădurea Letea sau ceva de genul? după care sar unii în sus într-o discotecă? cum?!... în România poţi să te joci şi cu mingea gonflabilă? Wow, haideţi la noi la iarbă verde că voi n-aţi văzut acasă aşa ceva. Şi nici cai care aleargă în slowmotion prin pădure. Şi nici preţuri aşa de mari...

    RăspundețiȘtergere
  4. superb, n-am cuvinte :), am ramas cu gura cascata cand am vazut peisajele, comuniunea, totul... un loc plin de viata, mi-a amintit de "ashes and snow". Cat despre Romanica... uite aici o abordare putin mai inteligenta, ce-i drept e mai veche, dar se vede ca a fost facuta de oameni cu cap. http://www.youtube.com/watch?v=wzcuBbztn-0 e de o mie de ori mai buna decat campania prezenta. In alta ordine de idei, imi si imaginez cum te-ai simti intr-un moment de reculegere in fata acelor cascade si sa auzi dintr-o data un acord de manele.

    RăspundețiȘtergere

(scrie încet, că noi nu citim prea repede)

Entradas populares

 
Copyright © 2011 Distillery Channel | Powered by Blogger
Template by Free WP Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Modificat genetic by Lady Distiluna